Informacje o zmianach i nowych możliwościach forum. Propozycje uzupełnień i modyfikacji, sygnalizowanie problemów technicznych związanych z korzystaniem z forum.

Moderatorzy: admin, RobertP

anita.p
Znawca
Znawca
 
Posty: 500
Dołączył(a): 2007-11-21, 08:19
Lokalizacja: pomorskie

Problem z kodami

Postprzez anita.p » 2008-01-14, 09:42

Witam
niezależnie od tego ile razu ponawiam próby wysłania postu po uprzednim przepisaniu kodu to i tak nie mogę jego wysłać bo zawsze pojawia się komunikat aby przepisac kod oraz link "powrót". Jedynym sposobem (jaki ja znam) by obejść ten kod jest skorzystanie z opcji podglądu postu przed wysłaniem, wówczas o dziwo post "przechodzi" pomimo braku kodu albo nawet z błędnym kodem. Nie ukrywam, że trochę zaczyna mnie to zniechęcać do tego forum :-(

admin
Administrator
 
Posty: 31
Dołączył(a): 2007-06-19, 10:05
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez admin » 2008-01-18, 09:37

Anitko,

pisząc posty jako Admin nie miałam nigdy takich problemów. Założyłam sobie konto "zwykłego" użytkownika i także nie wyskakuje mi żadna prośba o kod podczas pisania postów :( Próbowałam też pisać posty jako Gość - też nic.

Być może źle szukam - mogłabyś opisać dokładniej kiedy wyskakuje prośba o wpisanie kodu?? Oczywiście sytuacja, o której piszesz nie może mieć miejsca i po znalezieniu sedna sprawy - niezwłocznie naprawimy błąd.
Pozdrawiam
Admin

Reklama
anita.p
Znawca
Znawca
 
Posty: 500
Dołączył(a): 2007-11-21, 08:19
Lokalizacja: pomorskie

Postprzez anita.p » 2008-01-21, 17:51

mszleszynska

witam serdecznie i bardzo dziękuję za zainteresowanie tematem
dzisiaj wysłałam tylko jeden post i nie miałam z tym żadnych problemów

niemniej jednak chcę uściślić, ze "wołanie" o kod pojawia się nie podczas pisania postów tylko przed ich wysłaniem i jak już napisałam wyżej wielokrotnie zdarzało mi się, że choć poprawnie przepisywałam żądany kod z obrazka to po kliknięciu formatki "wyślij" pojawiał się kolejny komunikat z żądaniem przepisania kodu ... obłęd :-?

ale mam nadzieję, że problem rozwiązał się samoistnie bo zdążyłam już polubić to forum.

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia :-)

Gość
 

Postprzez Gość » 2008-08-17, 11:47

Witam,

Jestem zalogowanana na forum i kiedy wypowiadam się na jakiś temat to później widnieję jako ,, gość'' a nie pojawia się mój podpis. Może popełniam jakiś błąd?
Czy ktoś mógłby mi pomóc

pozdrawiam

Agulka
 

Postprzez Agulka » 2008-09-19, 08:46

Witam,
a jak wygłada wysyłanie wiadomosci ze skrzynki - po odp. na pytanie zapisalo mi w folderu do wysłania - czy może te wiadomosci moderator wysyła? poniewaz nie mam opcji wyslij tylko zapisz.

admin
Administrator
 
Posty: 31
Dołączył(a): 2007-06-19, 10:05
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez admin » 2008-09-19, 14:48

Agulka,

do wysłania oznacza, że adresat jeszcze nie przeczytał Twojej wiadomości. Kiedy wiadomość zostanie przeczytana automatycznie przeniesie się do WYSŁANE.
Pozdrawiam
Admin

Agulka
 

Postprzez Agulka » 2008-09-19, 14:53

dziekuje za wyjasnienia:)


Powrót do Organizacja forum

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości