anita.p napisał(a):Witam
Droga Administratorko pozwól, że zapytam - tak ze zwykłej babskiej ciekawości.
Jak to się dzieje, ze mój licznik postów (i chyba nie tylko mój) ulega redukcji ?
Nigdy tego nie śledziłam ale jestem przekonana, że na swoim koncie miałam ich dużo, dużo więcej niż kilkadziesiąt - czyżby licznik się cofał![]()
![]()
pozdrawiam
Agnieszka napisał(a):troszke te zarowki inaczej bym rozplanowała - bo ja wiem ze jestem w tej branzy poczatkujaca i moge zadac te 70 pytan i moze odpowiem na pare pytan kolegom i kolezankom - nawet moga byc błedne - to mimo to użytkownik zobaczy ze jestem znawca lub expertem i bedzie myslał, ze tak jest.
Uwazam ze na podsatwie odp. fachowych, Admin czy ktos kto tym zarzadza jeszcze - powinien sam przyznac komus taki statut - poniewaz sa mylące dla nowych uzytkowników
Ale to tyko moje takie uwagi - nie przejmujcie się nimi
hadron napisał(a):Ja bardzo chętnie (pomimo wielu postów, gdzie niejednokrotnie mamy zdania odmienne) a zdarza się również, że w sposób oczywisty człowiek się myli, bo przeważnie pisze te posty w pracy, w chwili "wolnej", na kolanie, itd, zaproponuję do rangi wszystkich zapalonych żaróweczek anitę.p - jej wiedza jest bardzo duża i zasługuje na to z pełnym moim przekonaniem i uznaniem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości